- Evaluari proprietati imobiliare
           - Evaluari bunuri mobile
                   - Evaluari intreprinderi

Home               Despre noi               Servicii              Clienti               Contact

 


      Incepand cu anul 2004, S.C. AA+CONSULTING S.R.L. a desfasurat preponderent activitati in domeniul evaluarii si consultantei pentru afaceri si management, prin experti evaluatori ANEVAR, in anul 2011 devenind membru corporativ ANEVAR.

     Activitatea companiei este coordonata de un expert evaluator proprietati imobiliare, membru acreditat (MAA) ANEVAR, expert evaluator recunoscut european ( Recognized European Valuer – REV), cu vasta experienta in domeniul evaluarilor.

     Specializarile membrilor echipei acopera intregul domeniu al evaluarii, respectiv expert evaluator proprietati imobiliare, expert evaluator bunuri mobile si expert evaluator intreprinderi.

     Intregul colectiv de evaluatori participa activ la cursuri si seminarii pe teme de evaluare organizate de ANEVAR sau alte institutii specializate, fiind preocupati de pregatirea profesionala continua in domeniul evaluarii, al Standardelor Internationale de Evaluare (IVS) si a celor de raportare financiara (IFRS).

     Compania, prin angajatii proprii sau parteneri este agreata pentru intocmirea rapoartelor de evaluare pentru numeroase institutii financiar bancare, societati de asigurare si institutii publice (banci comerciale, societati de leasing, primarii, Ministerul Agriculturii, etc).

 

Copyright AA+Consulting 2005-2011